Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Λίστα για ψώνια.

Τα μεγάλα ψυγεία, γεμίζουν δύσκολα, θέλουν πολλά λεφτά για να κάνεις να φαίνονται μισογεμάτα και όχι μισοάδεια. Αντίθετως, τα μικρά ψυγεία, γεμιζουν σχετικά πιο έυκολα και με πολύ λιγότερα χρήματα καλλιεργώντας έτσι την ψευδαίσθηση πως είναι γεμάτα. Μια μπανάνα π.χ. μόνη σε ένα τεράστιο ψυγείο φαντάζει το μόνο πτώμα σε ένα νεκροτομέιο. Μια μπανάνα σε ένα μικρό ψυγείο, μοιάζει πως περιμένει παρεά, λες και είναι διακοπές κάνοντας ηλιοθεραπεία κάτω απο το φωτάκι του ψυγείου. Αφου λοιπόν δεν έχω λεφτά να το γεμίσω το ψυγείο μου, πάω να πάρω μια σκάλα να την βάλω εκει μέσα για να ανεβοκατεβαίνει ο Μπαρμπα-Στάθης απο την κατάψυξη να βλέπει αν είναι καλά η μπανάνα.

5 σχόλια:

  1. Θα μπορούσα να σεβαστώ τη κριτική σου στο άρθρο μου.Αντιπαρέρχομαι όμως διότι την κρίνω απλά ηλίθια και μη γόνιμη. Αν πιστεύεις οτι η άποψη σου περι απραξιας θα αποδειχθει γόνιμη το σέβομαι.Αλά να νιώσεις τύψεις αν έτσι θα θρηνήσουμε και άλλα θύματα.Ξέρεις ο άνθρωπος πρέπει να αγωνίζεται και να προσδοκά .Ποτέ δεν είχαμε άμεση δημοκρατία αλλά δεν είμαστε σκλάβοι που δέρνονται με ένα μαστίγιο. Δεν θα αλλάξει η αστυνομία ?Εγω ειμαι αστυνομικος και της ασκω κριτική.Θα γινοταν αυτο πριν 30 χρονια?

    δεν σε κοντράρω ,μην το εκλαμβάνεις έτσι απλά μην είσαι απαισόδοξος και μην τα βλέπεις όλα μαυρα.Ψηλά το κεφάλι.Αγωνίσου για το σημερα και οτι καταφερεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και σίγουρα η μητερα του αλεξη οπω και καθε μητέρα δεν δικαιωνται ετσι πλά.Ηθελα να τονισω την υποκρισια της κοινωνιας.Μην με κοντράρεις μόνο για ναμε κοντράρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι εννοείς ως άποψη περι απραξίας? Απραξίας του κόσμου ή των μπάτσων? Δεν είναι στο χέρι του κόσμου να θρηνήσουμε θύματα, δεν έχω όπλα εγώ και κανείς μας, εσείς τα έχετε τα όπλα. Στο χέρι σας είναι είναι να αφοπλιστείτε άμεσα και χωρίς κανένα παραπάνω όρο. Γιαυτό ποτέ δεν είχαμε άμεση δημοκρατία στην Ελλάδα και αν θες να ξέρεις, πάντα σκλάβοι με τον χιλιόλουρο βούρδουλα ήμασταν. Και όσοι είναι μπάτσοι ήταν και είναι δούλοι ακόμα περισσότερο. Ωραία ασκείς κριτική στο σώμα σου αλλα μη τα λες σε εμάς, στους συναδέλφους σου πέστα, η διαταγή είναι διαταγή όμως βλέπεις... Σου εύχομαι ειλικρινά αν μπορείς να αλλάξεις την υπηρεσία σου για να βγεί αυτη η τρίτη λέξη απο το γνωστό σύνθημα, και συγγνώμη που δεν έχω αυταπάτες για το αν θα αλλάξει η αστυνομία, βλέπεις κάποια πράγματα όμως δεν τα δικαιώνουν οι αριθμοί.

    Πάντως αυτό για την μητέρα δεν το έχεις εκφράσει καλά, δεν φαίνεται η αντίθεση που θες να υπογραμμίσεις, άλλο καταλαβαίνει κανείς. Και για το ιστορικό δεν σε κόντραρα μόνο για να σε κοντράρω αφου δεν ήξερα καν αν έχεις λογαριασμό στο buzz. φιλικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πίστεψε με κάνω ότι μπορώ προκειμένου να διορθώσω ότι περνάει απο το χέρι μου .Η αφορμή για το άρθρο δεν μου δόθηκε απλά λόγω της απόφασης που εκδόθηκε αλλά εντελώς τυχαία είχα υπηρεσία με ένα τέτοιο άτομο και αφου διαμαρτυρήθηκα και δεν εισακούστηκα δήλωσα ασθένεια.Οτι παραπάνω μπορούσα να κάνω.Οι μπάτσοι είναι παραπάνω δούλοι και χέστηδες ,αλλά όπως είπες λειτουργουν υπο διαταγές.Αλίμονο αυτοι που υπηρετουν το κεφάλαιο.Ο λαός δίνει τον τελευταίο λόγο και ο λαός θα αλλάξει την αστυνομία.Δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω και καλο θα ειναι να αισιοδοξούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να σε ρωτήσω κάτι, γιατί δεν παραιτήσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σημασια δεν εχει η ντοπα, αλλα η συμμετοχη.