Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

λειπω


λειπω πολυ καιρο απο δω μεσα. αυτη η δημιουργικη καταστροφη ειναι που σου δινει τη ζωη για το μελλον. καποιος ειχε γραψει σε ενα τοιχο ενος σπιτιου φιλου, πως μεσα απο την απολυτη καταστροφη γεννιεται ενα φεγγοβολο αστερι. δεν το πιστευα. δεν ξερω αν δεν το πιστευω ακομα. δεν ξερω αν πιστευω την αληθεια. δεν ξερω αν αυτω που ζω ειναι αληθεια. ειναι παντως μαλακια να εισαι βουτηγμενος μεχρι το κοκκαλο στα σκατα, και τα σκατα να σου μυριζουν σα ροδονερο.


παπαρια μεντολες.

δεν γινεται, μερικες φορες πρεπει να οργανωνεις καποια πραγματα καλυτερα.

πρεπει να εισαι αποφασιστικος, εγκαιρος και προνοητικος αν θες καποια πραγματα να πετυχαινουν.

καλες οι σερενατες στο λιμανι και οι καφεδες και οι ρακες και τα ντελιβερι στο σπιτι, η πουτανα η ζωη ομως δεν σε αφηνει σε χλωρο κλαρι οταν μερικες επιθυμιες σου αρχισουν να τριβουν το λυχναρι του μυαλου σου. τα ξεχνας αυτα ολα και μπαινει μεσα σου ο διαολος ολακερος, σε κανει να εχεις μονιμο λοξυγγα και να θες να κατουρας καθε 5 λεπτα. και ολα αυτα γιατι οταν η επιθυμια σου χτυπησει το κοκκινο και δεν κρατιεσαι πλεον μακρια απο το στοχο σου, τοτε αν δεν εισαι τα 3 παραπανω επιθετα που ειπαμε, παιρνεις απλα τον πουλο και ηρεμεις παρεα με τις τυψεις και τις ενοχες σου.

Αν εισαι μπορεις απλα να συνεχισεις να ελπιζεις, μεχρι παλι να παρεις τον πουλο γιατι είναι ηδη αργα.

Μεχρι που καποια στιγμη βρισκεσαι προ εκπληξεων, ειτε δυσαρεστων ειτε ευχαριστων. Παραμενουν όμως εκπληξεις και πολλες φορες δεν σε αφηνουν να ξερεις πώς να αντιδρασεις.

Η πουτανα η ζωη είναι τοσο μυστηρια.


εκει ερχεται η δημιουργικη καταστροφη, εκει που το περιμενες να ερθει. ησουν ετοιμος, και δεν ηξερες πως να αντιδρασεις. ή μαλλον ηξερες πολυ καλα οτι αυτη η καταστροφη θα ειναι δημιουργικη, γιαυτο αραξες και την υποδεχθηκες με ανοιχτες αγκαλες και ανοιχτα ποδια.

ειναι γαματο να εμποδιζεις τον εαυτο σου απο αυτα που θελει. ειναι το απογειο της πειθαρχειας. οταν δεν εισαι ομως πειθαρχημενος και εμποδιζεις τον εαυτο σου απο αυτα που θελει ή εισαι εντελως τελειως καθυστερημενος μαλακας, ή εισαι ερωτευμενος μαλακας.