Σάββατο 9 Μαΐου 2009

το πάρκο της γειτονίας μου.

Λοιπόν μόλις μπανιαριστώ θα πάω στο στρατόπεδο Μαρκόπουλου (χανιά είναι για όσους σκαλώσατε), που γίνεται η 3η Γιορτή Διεκδίκησης του Στρατόπεδου Μαρκόπουλου. θέλω να γίνει το στρατόπεδο πάρκο- ελεύθερος χώρος γιατί είναι κοντά στο σπίτι μου και γουστάρω να πηγαίνω να αράζω στον ήλιο μερικές φορές. Το προτιμώ μερικές φορές από το να πηγαίνω στην αγαπημένη καφετερία στέκι και να πληρώνω 3.60 τον λάτε μου.

να παίζω και τις μπαλίτσες μου στα γρασίδια με τους μαλάκες.

Να ψήνουμε και καμιά μπριζόλα και κοψίδια αν τους φωτίσει ο θεός και βάλουν καμία ντουζίνα ψησταριές και τραπέζια.

Να πηγαίνω εκεί με καμιά κοπελιά να ξεμοναχιαστούμε κανα βράδι με πανσέληνο.

Να πηγαίνω με το φίλο μου που έχει σκύλο να τον κάνουμε βόλτα γιατί μας σκοτίζει τα αρμίδια ώρες ώρες επειδή είναι πολύ υπερκινητικό το γαμιδι και θέλει να τρέχει. Και εδώ στη γειτονία πολλοί έχουν σκυλιά στις αυλές. Να έχει και σακουλίτσες να μαζέψουμε τα κουράδια του αν τυχόν και χέσει στα γρασίδια.

Θα πήγαινα με το ποδήλατο να κάνω σούζες και κολίες και απότομα φρεναρίσματα και τα πάντα όλα.

Θα έψηνα και δυο τρεις άλλους που γουστάρουν να κάνουν σκεϊτμπορντ να ζητήσουμε να κάνει ένα δυο τρία κικεράκια, τίποτα λεντζ, κανένα βερτ κανα ρέϊλ, και ενα μποούλ που το έχω απωθημένο. Κατι σα σκεϊτπαρκ. Να ειναι όμορφο σκηνικό καλοφτιαγμένο, με φώτα. Το καλύτερο στην Ελλάδα.

Θα μπορούσαμε να πούμε και στον κύριο δήμαρχο να κάνει μια τεράστια πισίνα να κάνουμε και μπάνια το καλοκαίρι μη τρέχουμε στις παραλίες και στριμώχνουμε τις κωλάρες μας με αυτές των κοκαλιάρηδων- ασπρουλιάρηδων σκανδιναβών.

Κύριε δήμαρχε και χώρο και λεφτά έχουμε να τα κάνουμε όλα. Ελπίζω μόνο, εσείς και οι συνεργάτες σας να μη μαλακιστείτε ως συνήθως.

Είναι καλό πράμα να σβήνεις από το γκούγκλ έρθ ένα στρατόπεδο. Πρώην, νυν δεν εχει σημασία, και να το κάνεις πάρκο. Μακάρι να γίνονταν με όλα τα στρατόπεδα το ίδιο. Ειδικά αυτό της σούδας γιατί μας έχει καβατζώσει τις καλύτερες παραλίες.

Γενικότερα είναι μαγκιά να έχεις ένα ωραίο πάρκο κοντά στο σπίτι σου.

Το λινκ για το μπλογκ της πρωτοβουλιας χανιωτων ειναι αυτο.πατα το.εχει και την αφισααααα.

Και εχω την αισθηση οτι παίζει ταυτόχρονα και αυτό. Κούλ.

Η φάση εκεί εχει ξεκινήσει απο τις 6. Μαμά συγνώμη αλλα έχω πολυ διαβασμα για τη σχολη και δεν μπορω να παω τοσο νωρις, θα παω λιγο πιο αργα να χαλαρωσω απο τη μελετη για καμια ωρίτσα.

PAME NA NTEIROUME KATI HONTRUS BRO.

Τελικά να ξενυχτάς να πίνεις, να χορεύεις ,να μεθάς, να καπνίζεις και να κοιμάσαι όπου βρεις εκείνη τι στιγμή, να ξυπνάς και να πηγαίνεις για καφέδες να σου φύγουν οι πονοκέφαλοι είναι μεγάλη χασούρα χρόνου. Τεράστια. Σε αποσυντονίζει και σου κάνει το μυαλό και το σώμα κιμά.

Όταν γύρισα σήμερα σπίτι λοιπόν μετά από όλα αυτά, είπα να αράξω λίγο στο διαδίκτυο να γουστάρω, γιατί χτες το βράδυ άκουσα ότι τα παιδία εκεί στη βουλή έκαναν μια μεγάλη χοντράδα πριν τα μεσάνυχτα. Επειδή ηθελα να φυγω δεν εδωσα σημασια στα λινκς που είδα, μπαρούφες των δημοσιογραφέων λεω και στα παπάρια μου πάω να κάνω μαλακίες με τους κολλητούς μου…

Δεν είναι ετσι η φαση όμως, οι τυποι εκαναν αριστουργηματικής έμπνευσης κοινοβουλευτική πιρουέτα, νομιμότατη και πανω απόλα σιωπηρή. Αν ο νουρέγιεφ ηταν προεδρος στη βουλή θα ζηλευε τον σιούφα είμαι σίγουρος. Ήταν σα κατι κλανιές που, ξερεις, όταν τις αμολάς ξαλαφρώνεις και δεν τις παίρνει πρέφα και κανείς και σκέφτεσαι: «αν με ειχε μυριστεί κανεις θα με κάνει ρόμπα.» Να πάνε να γαμηθούν και αυτοι όμως και τα υπουργεία τους, ούτως η άλλως και τα σκάνδαλα να μη συγκαλύπτονταν κανείς από αυτούς δεν θα τη πλήρωνε.

Όπως λοιπόν διάβαζα τις εφημερίδες στο ελληνικο κυβερνοχώρο (γαμώ τις λέξεις αυτή μπαϊ δε γουεϊ λιγοι εχω να την ακούσω χρονια.) πηρε το μάτι μου στη καθημερινή μπροστά στους τίτλους αυτό: «Σε εξέλιξη συλλαλητήρια
στο κέντρο
.Όλες οι διαθέσιμες δυνάμεις των ΜΑΤ βρίσκονται σε επιφυλακή, καθώς βρίσκονται σε εξέλιξη συλλαλητήρια στο κέντρο της Αθήνας. Ένταση στη περιοχή του Πολυτεχνείου.» ΟΥΑΟΥ! Σκέφτομαι, ξεκίνησε η εξέγερση, αυτή τη φορά δεν την γλυτώνουν. Αρχίδια καπαμά τα επεισόδια δεν έγιναν από τιποτα εξεγερμένους εντελώς απηυδησμέμους νοικοκυραίους που έχουν αγανακτήσει, αλλά στο αντιρατσιστικό που είχε προγραμματιστεί για σήμερα. Ξεκινώ όλο το άρθρο όμως και διαβάζω ότι οι σκατοκέφαλοι οι γαμημενοι τα αποβράσματα του κοινωνικού οχετού , οι φασίστες, οι νεοναζί και οι εθνικιστές έχουν καλέσει σε αντί-αντιρατσιστικό το απόγευμα. Ρατσιστικό δηλαδή. Ελπίζω όλοι οι μετανάστες στην Αθήνα να μαζευτούν να καλέσουν και τους φίλους τους, να πάμε και εμείς και να τους βρούμε στην ομόνοια να τους σπάσουμε τα κεφάλια τους και μετά να σκάσουν κανα δυο καναντερ με μπόλικο νερό να καθαρίσουν τη πλατεία από μύες και σκατά διότι θα έχει γεμίσει με τόσα φαστιστόνια εκεί.

Διάβασα και αυτό και σκέφτομαι: Αν κάνεις σεξ κανονικά και έχεις μια τακτική χρονικά σεξουαλική ζωή πως γίνεται να είσαι ρατσιστής? Μου θυμίζει κάτι φεμινίστριες που αν ρωτούσες κανένα κουτσομπολιό για αυτές συμπεραίνες ότι είναι αγάμητες ή λεσβίες Οι τουρκοι γαμιουνται ασυστόλως και γιαυτο είναι τόσα εκατομμύρια. Οι άλλοι οι δικοί μας που ολοι χρησιμοποιούν καπότες η δεν γαμάνε φταίνε που εχουμε μείνει 5 νοματαίοι όλοι κίολοι… η μαλακία δεν βαράει στον εγκέφαλο όπως έλεγαν, η αγαμία βαράει.

Λοπόν κόβω τις μαλακίες γιατί αυτή τη στιγμή στην Αθήνα γίνετε της καργιόλας και τα πράγματα είναι κρίσιμα. μια τελευταία ερώτηση όμως. ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΕΓΕΙΡΕΣΤΕ? ΓΙΑΤΙ ΡΕ? Κατεβείτε στα μπλόκ με τις κοκκινόμαυρες,, τις κόκκινες, τις μαύρες. Τα παιδία εκεί είναι καλά ατομάκια. Θα σας πουν τι θα κάνετε. Απλά μα τη παναγία, ειλικρινά σας λέω, είναι μεγάλη μαλακία να αραξετε κρυμμένοι στις τρώγλες που σας στοιβάζουν και να υπάρχουν 300 μαλακιστήρια στην ομόνοια και να σας βρίζουν. Αν κάποιος στη πατρίδα σας, σας έβριζε εσείς δεν θα πηγαίνατε να τον βρείτε να το συζητήσετε? Ε, κάντε και στην Ελλάδα όπως θα κάνατε και εκεί. Εδώ στο Ελλάντα υπάρχει μια εξπρέσσιον που λέει: «Σα στο σπίτι σου αδερφέ!» το εννοεί ο κόσμος. Μη κολώνετε ρε. Α. συμβουλή. Φορέστε και καμία κουκούλα η φουλ φεϊς μάσκα, γιατί μόνο έτσι θα σας κοιτάξουν στα μάτια.


Αντιρατσιστική πορεία 9-5-09 from tv xoris sinora on Vimeo.


Πω ρε πούστη έχυσα το ποτήρι με το νερό όλο πάνω μου. Γαμώ τα υπουργεία μου. Τέλος πάντων, Γούρι.