Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

ανθρωπος μπατσος, ξυλο απελεκητο

«Αιτήθημεν αδείας ολιγολέπτου διαλείμματος προκειμένου να προμηθευθώμεν ύδωρ και καφέ και να κάνομε και χρήσιν τουαλετών. Παραμείναμε σταθμευθέντες έμπροσθεν του καταστήματος... μέχρις ότου παρασκευασθούν οι καφέδες και κάνομε άπαντες εκ περιτροπής την χρήσιν της τουαλέτας... Κάποιοι εκ των συμπολιτών μας, ασκούντες το επάγγελμα του δημοσιογράφου, έκριναν ότι το να πίνη κάποιος καφέ είναι κατακριτέο και -προφανώς- το να υπακούη εις τας σωματικάς αυτού ανάγκας είναι παράνομο και ανήθικο. Απεικόνισαν ημάς, λοιπόν, άνευ αδείας εκ μέρους ημών, προσβάλλοντες βαναύσως την έκφανσιν της προσωπικότητος ημών».

τι ψηφιζουν οι γυναικες.



πως λεγεται αυτο το εργαλειο που μοιαζει με ψαλιδι και χρησιμοποιουν οι γυναικες για να δινουν σχημα στις βλεφαριδες τους?
δεν την ξερω αυτη τη λεξη.
αν αντι για πλαστικο στις εσωτερικες ακρες του ειχε ξυραφια ή λεπιδες, δεν θα μπορουσαμε να το χρησιμοποιουμε για περιτομες?
πως λεγεται στα ελληνικα αυτο το εργαλειο?
γιατι να ξεχνω παντα την οδοντοβουρτσα μεσα στο ντουζ και επειδη νομιζω πως την εχω ξεχασει καπου ή απηχθη κατα λαθος αναγκαζομαι να παρω καινουργια?
εχω ηδη μαζεψει 4 καινουργιες. μετριας σκληροτητας παντοτε για να καθαριζονται τα δοντακια αλλα να μη χαλαμε και τον σμαλτο που τα κανει λαμπερα σα καλοβαμμενα με ασπρο βερνικι νυχακια ποδιων υπερμαυρισμενης σοκολατι γκομενας.
καβληνυχτα.