Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Ενας μικρος κιτσος.

Ο λάκης ο λαζό, εχει γινει πια πολύ κουραστικός. Οκ, ο παππούς μου δεν συμφωνεί με αυτό και στήνεται να δει το Λαζόπουλο κάθε Τρίτη βράδυ. Δεν χαλάω χατίρι στο παππού μου που του κάνω και λίγο παρέα του καψερού, αλλά όσο περισσότερο κάθομαι και βλέπω τι λέει ο τύπος, τόσο περισσότερο συμπαθώ τον τζόρτζ παπαντρέους τζούνιορ. Και δεν θέλω.

Το έχει πάρει πολύ απάνω του ο τύπος. Και ξέρεις, Όσο πιο ψηλά καβαλάει κανείς το καλάμι, τόσο πιο πολύ κινδυνεύει να του χωθεί στον κώλο.

Η συνταγή του είναι καλή, έξυπνη, πιασάρικη αλλά με έχει κουράσει να βλέπω συνεχώς τους ίδιους 20-30 γραφικούς που λένε συνεχώς φλομπιές και είναι άξιοι της μοίρας τους να γίνονται θέμα από τον Λάκη τον εξυπνούλη. Είναι ευφυέστατος ο άτιμος, λέει πράματα που σε κάνουν να ξεκαρδίζεσαι και να νοιώθεις και σοφιστικέ. Δεν έχω πρόβλημα με τον Λαζόπουλο του βγάζω το καπέλο για ότι έχει κάνει τόσα χρόνια και μου τη σπάνε όσοι κομπλεξικοί τον κράζουν. Όπως αυτός εδώ. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν είναι τυχαίο ότι τον βλέπει τόσος κόσμος σας λέω. Το 60%-70% των τηλεθεατών του πράϊμ τάϊμ της βραδινής ζώνης της τρίτης . Σχεδόν όλη η Ελλάδα.

Το ίδιο ποσοστό δηλαδή που ψηφίζει τα δυο μεγάλα κόμματα.


Αυριο εχουμε αργια!


Ναι, ας μη πάει κανείς να ψηφίσει. Πάτε για κανένα μπανάκι ρε αδέρφια έχει τόση ζέστη αυτές τις μέρες, και αν είναι λίγο κρύο το νερό μη ανησυχείτε τα πρώτα 3 λεπτά είναι δύσκολα., για κανένα πικ -νικ, να πετάξετε κανένα χαρταετό, πάτε καμία ποδηλατάδα, διαβάστε κανένα βιβλιαράκι, επισκεφθείτε κανένα μουσείο, αλλά μη πάτε στις σχολές. Παρακαλώ πολύ.

Οι εκλογές είναι ημέρα διακοπών. Γιατί έτσι μας αρέσει. Να κάνουμε εκλογές να γίνουν οι εκλογές, ημέρα διακοπών και επίσημα. Να την λέμε αυτή τη μέρα διακοπγές. διακοπYES! Σα την εκλογολολία του giorgakis..

Όσοι τώρα είναι πορωμένοι και θέλουν ντε και καλά να ψηφίσουν, προτείνω πριν πάνε να ψηφίσουν, να περάσουν από το πιο κοντινό ουζερί. ή μπαρ ή ρακάδικο ή τσιπουράδικο και το μεσημέρι να γίνουν τελείως τρομπλόν! Να γίνουν σκνίπα να μεθύσουν τα παιδία, να μεθύσουν τίγκα και μετά να πάνε να ψηφίσουν.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν δούμε το αποτέλεσμα των εκλογών αν όλοι ψήφιζαν μεθυσμένοι. ή μαστουρωμένοι ή τριπαρισμένοι ή σπινταρισμένοι. Όχι μόνο στις φοιτητικές αλλά στις εθνικές εκλογές.

ΜΗ πάτε καθόλου λοιπόν, ή να πάτε εντελώς μεθυσμένοι, να μη μπορείτε να περπατήσετε, το μυαλό σας να μη θυμάται ότι ψηφίσατε, η εκλογές είναι κακό πράμα. ΠΟΛΥ κακό πράμα. Όλοι το παραδέχονται, ακόμα και αυτοί που συμμετέχουν και έχουν κάποια στοιχειώδη λογική.(ονόματα δεν λέμε.) . Οι εκλογές δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα για όλους εμάς που που δεν γουστάρουμε κανένα πάνω από κεφάλι μας και που μας αρέσει να παίρνουμε αποφάσεις για την πάρτη μας, άμεσα και μόνοι μας.. Είναι χάσιμο χρόνου, έχουν χυθεί άπειρα μελάνια και για αυτό. Το μόνο που μπορεί να αλλάζει με τις εκλογές στις σχολές είναι το τίποτα. Δηλαδή το τίποτα.

Και αν πάτε τουλάχιστον ψηφίστε τίποτα με κόκκινο και όχι μπλε η πράσινο σας ικετέυω.

ΣΑΜΘΙΝΓΚ ΙΣ ΣΚΟΥΙΖΙΝΓΚ ΜΑΪ ΧΕΝΤ. gavin and martha cover, γλυκύτατοι!