Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

μη αγχωνεστε.

μετα την απολαυστικη εμφανιση του σακης στη γιουροβιζιον, ο αρης ο σπηλιωτοπουλος φανερα ευχαριστημενος και ευδιαθετος απο το δις ιζ άουαρ νάϊτ, εγραψε στο φεϊσμπουκ και στο τουϊτερ του οτι αυριο οι πανελληνιες θα εχουν σα θεμα στην εκθεση την γιουροβιζιον! παιδια αποψε κοιμηθειτε δεν κοιμηθειτε απο τα ξεφρενα γλεντια που θα στηθουν στους δρομους πρωτευουσας και επαρχιας, μη αγχωνεστε. μπορει να σας εβαλαν τις πανελληνιες τη μερα μετα το μεγαλο ξενυχτι, αλλα πατε για στρωμενη δουλεια στην εκθεση. τυχεροι....

οταν η δικια μας φουρνια εδινε πανελληνιες ειχαμε το ναμπερ ουαν, με τη παπαριζου, γιαυτο εχουμε βγει ολοι τοσο γαματοι. this is your night kids.

αρά ή αρλά



η ρευστομηχανικη ειναι πολυ ωραιο μαθημα και ενδιαφερον γιατι ο καθηγητης εκτος απο την μηχανικη των ρευστων μπορει να σε εμπνευσει να μηχανευτεις μια νεα λεξη. ενα σαρδαμ εκτος απο το να κανει τυρβωδη τη ροη της γλωσσας μπορει να σε βγαλει απο την ανια του αμφιθεατρου.
και επειδη στη ρευστομηχανικη χρησιμοποιουμε μαθηματικους τυπους και οχι χαζες λεξουλες, θα σας το δειξω και γω με μια μαθηματικα γλωσσικη φορμουλα.

άρα + αλλά = αρά

το αρλά μπορεί να ακουγεται πιο αστειο ή να ειναι πιο κατανοητο. θα το ερευνησω. αφου πρωτα διαβασω ενα κεφαλαιο ρευστομηχανικη για να βαρεθω μεχρι θανατου.

η αρχη του τελους.



ε ναι, λοιπον αυριο αρχιζουν οι πανελληνιες, μπήκα στο φεϊσμπουκ και ειδα ολους να στελνουν σε ολους καλη επιτυχια και ψαρωσα. μετα καταλαβα τι παιζει. απορρημένος ειδα στο φεϊσμπουκ ενα ιβεντ που λεγονταν πανελλήνιες εξετάσεις 2009, ναι ειναι ακριβώς αυτο που φαντάστηκα, οι πανελληνιες εγιναν ιβεντ στο φεϊςμπουκ εχουν μαζεψει ηδη 10.000 μελη... εγινε και περυσι αυτο?
ευτυχως που υπαρχει αυτο το ιβεντ να ξερουν οι απουσιολογοι ποιοι θα ειναι η αδιαβαστοι και ποιοι θα πανε. καλη επιτυχια σε οσους θα πανε για γραψιμο. :-)


ο επίτιμος στέλνει τις ευχες του σε αποκλειστικοτητα.


οι πανελληνιες μου θυμισαν οτι και η δικη μου εξεταστικη ερχετε σε ενα μηνα. γαμω τα υπουργεια μου μεσα.

η γυμνη αληθεια.

σήμερα το απόγευμα βρήκα αυτό το βίντεο. αναστατώθηκα, και με τη μουσική και με τα νιαμού που βγαίνουν τσίτσιδα στους δρόμους των παρισίων. μέϊκ δε γκέρλ ντάνς μπεϊμπι μπεϊμπι μπέιμπι. απολαμβάνω. γαλλική ιλέκτρο σχολή οι μέϊκ δε γκέρλ ντάνς βιντεοκλιπάκι με φινέτσα. μοντέλα, πλακόστρωτοι δρόμοι και μπιστρό, παριζίανικος τρόπος.



και να ο αμέρικαν γουέϊ, ρόκ εν ρόλ, που για να λέμε και του στραβού το δίκο η ιδέα των γάλλων είναι λίγο κόπυ πέϊστ απο τους νεοϋορκέζους μάτ εντ κίμ που δίνουν ρεσιτάλ και με τη κομματάρα τους λέσσονς λέρντ και με τη βιντeάρα που σκάνε στην τάϊμς σκουέαρ, τα βγάζουν όλα και πλακώνονται και με αμερικανόμπάτσους.



έκαστος στο είδος του.

ένα πουλάκι μου είπε σήμερα το βράδυ οτι άκουσε ένα τιτίβισμα στο τιτιβιστήριο(το τουϊτερ για όσους δεν το πιάσανε το αστείο) πως ο μοζ θα έρθει στη μαλακάσα στο τέραβάϊμπ στις 19 του ιούλη. μακάρι να είναι αλήθεια.

πάντως δεν ακυρώνει μονο ο γκάχαν συναυλίες αυτές τις μέρες, και ο μοζ σήμερα ακύρωσε τις εμφανίσεις του στο μπέρμινχαμ στην αγγλία λόγο αρρώστιας, χάνει και την εμφάνιση σε αυτής της βδομάδας Later With Jools Holland TV show... :(
επειδή είναι βετζετέριαν ο τύπος και προσέχει, στην ελλάδα δεν θα πάθει καμία γαστρεντερίτιδα. αν έρθει και δεν ειναι μούφα η πληροφορία μου.