Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

κνπ.

ναι ,βρηκα τι με ενοχλει τις τελευταιες μερες. δεν ειναι οι μυξες απο το συναχι της προηγουμενης βδομαδας, πηρα σπρεϊ γιαυτες. ναι, το βρηκα, κουνουπι ειναι αυτο που με ενοχλει. ετσι λεγεται. εδω και δυο μερες. οσες μερες δηλαδη δεν κοιμαμαι μαζι της. πηγε στο σπιτι της γιατι ηρθε η μανα της. με ενοχλει που δεν ειναι εδω, δηλαδη πιο πολυ με ενοχλει ο κουνουπι. ναι σιγουρα, το κουνουπι ειναι τιγκα ενοχλητικο. μπορει να μην ειναι μονο ενα γαμηδι, να ειναι δυο-τρια, ή και δεκαδες.

μολις μπηκα σπιτι αποψε, το προσεξα, σκοτωσα ενα σε μια γωνια του ταβανιου, θα κοιμηθω απολυτα ησυχος, σκεφτηκα. λαθος. ειναι πολλα τελικα. ποσο κρυο πρεπει να κανει για να πεθανουν τα κουνουπακια? σκαναρα ολη την περιοχη με το μυαλο μου μπας και εχει κανενα ελος εδω κοντα. στα κουνουπια αρεσουν τα ελη. το κοντυνοτερο ελος αυτη τη στιγμη, ισως ειναι το ελος της λακωνιας, ενα χωριο που η παραλια του ειναι γεματη απο παραγκες ψαραδων,ασχημες παραγκες. ειχαμε παει ενα καλοκαιρι με τους γονεις μου για μια βαφτιση, πιτσιρικας τωρα εγω. ωχ ειμαι κουρασμενος.

αρα ο λογος δεν ειναι ουτε ελος. ελεος. τι συμβαινει? ειναι μαλλον που δεν εχει κρυο. κοντευει νοεμβρης και στη κρητη δεν εχει κρυο. δεν εχει κρυο και εχει κουνουπια. σπαζαρχιδικος συνδιασμος. δεν γινεται να κοιμηθω. οχι επειδη μου λειπει αυτη, και σφιγγω το μαξιλαρι οπως θα εσφιγγα τη μεση της, αλλα επειδη το κουνουπι κανει κυκλους πανω απο το κεφαλι μου.ακουω ενα αγαπημενο λαϊβ των σμιθς απο τη μαδριτη το 85, αυτο και εγω ειμαστε κατι σα τα κοκκινα αυγα και το πασχα. χωρις αυτο το λαϊβ τους δεν μπορω να κοιμηθω μονος. τοσο ταυτισμενο μαζι μου. μου φαινεται οτι η παραμορφωση του μαρ, ειναι εμπνευσμενη απο το βουητο των κουνουπιων. αρρωστη σκεψη. αλλαζω δισκο, παιρνω αποφαση πως θα αποκοιμηθω, εχω την ενταση στο 40% ,ακουω το "oh no vs now again", αγκεν εντ αγκεν, ακουω το βουητο του κουνουπιου πανω απο τη μουσικη, κλεινω το αϊποντ. αϊστοδιαολο.

τα κουνουπια ελκυονται απο φωτεινες πηγες. μια φωτεινη πηγη ειναι η οθονη του λαπτοπ. ενα κουνουπι περασε πριν λιγο και πεθανε. δηλαδη δεν πεθανε, το σκοτωσα με την κινηση παλαμακια. ξερεις, οταν χτυπας ενα κουνουπι με τις παλαμες σου. φονικη κινηση. και επεσε σα βαριδι πανω στο λαπτοπ. πανω στο e. ή εψιλον ελληνιστι. ειχε πιει πολυ αιμα. το κοκκινο του αιματος κανει φοβερη αντιθεση με το ασπρο του λαπτοπ. θα περιμενω εδω μεχρι να περασουν ολα τα κουνουπια του σπιτιου. ειμαι περιεργος να δω ποσα θα περασουν και θα σκοτωσω. με ενοχλουν τα κουνουπια γιατι δεν με αφηνουν να κοιμηθω. και τη ενταση της μουσικης να βαλω στο 100% θα με πιασει υπερενταση και δεν θα μπορεσω να κοιμηθω, παντα θα νοιωθω τον αερα που κανουν τα φτερα τους κοντα στη μαπα μου οποτε τζιφος. θα τα σκοτωσω ολα. αν ειναι πολλα, να δω πως θα ξυπνησω να παω να δω τι εχει γινει με ενα εργαστηριο το πρωϊ. πρεπει να γραφτω, επρεπε να το ειχα κανει απο περυσι.
ωπ δευτερο κουνουπι. επεσε πανω στο γιωτα.
ωπ τριτο κουνουπι. επεσε πανω στο ρο.
ωπ τεταρτο κουνουπι. επεσε πανω στο ητα.
ωπ πεμπτο κουνουπι. επεσε πανω στο νι.
ωπ εκτο κουνουπι. επεσε πανω στο ητα.
αυτο ηταν. παω για υπνο.