Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

μπλα μπλα μπλιαχ

οταν πετυχαινω γκρεΪς ανατομι, στη τιβι, παντα μουρχεται να μαγειρεψω. δεν ξερω γιατι, ισως γιατι ενας φιλος γιατρος μου ειχε πει καποτε, οτι οταν καινε κρεας στα χειρουργια σου ερχεται πεινα. γιατι το καμμενο ανθρωπινο κρεας, μυριζει λες και κανεις μπαρμπεκιου.
του γκουντ του μπι τρου νομιζω.
ισως γιατι δεν εχω μαγειρεψει ποτε πολυ κρεας και νομιζω οτι θα νοιωθω σα χειρουργος οταν το κανω. κανα φρικασε, κοκκινιστο, λεμονατο, χοιρινο με σελινο κ.α. ετσι ρε παιδι μου, να βουτηξω ενα κιλοτο, ενα κοντρα φιλετο, ενα μπον φιλέ, μια σπαλα, ενα λαπα ποντικι, ενα σβερκο, ενα κοτσι, κατι ρε πουστη. γιαυτο οταν πετυχω αυτη τη σειρα, παντα αλλαζω καναλι. και μετα παραγγελνω γιατι ειναι πολυ αργα να μαγειρεψω.

το γαντι της κουζινας γαμει γιατι ειναι και αντιπυρικο και τοσο χοντρο που το κανει αδιαβροχο. η μαλακια ειναι οτι δεν βγαινει σε ζευγαρι.

μπλα μπλα μπλιαχ

σας ευχαριστω για την τρελη ανταποκριση στο προηγουμενο ποστ, και ναι, τωρα με το σνοου λεοπαρντ νομιζω οτι ο μαγνητης στη τροφοδοσια του ρευματος ειναι παρα μα παρα πολυ πιο ισχυρος.

και πριν παω για υπνο σκεφτομαι. ποτε θα βγει το καινουργιο των χοτ τσιπ? και γιατι κανεις αχρηστος δεν μπορει να τους φερει ελλαδα? μονο μπιγιονσε ρε αλητες ?

και τωρα με το γκουγκλ γουεϊβ, σερφαρουμε κυριολεκτικα στο διαδικτυο? α-χα-καλο-ε.

μου φαινεται οτι βλεπω σκιες στο μυαλο μου, ειμαι πολυ κουρασμενος. απλα θα πεσω για υπνο , και θα φανταστω τον εαυτο μου να κλεινει τα φωτα του εγκεφαλου μου. ετσι θα φυγουν και οι σκιες, χωρις φως δεν υπαρχουν.

α, και τελος, παμε καλα ρε?

αμπε μπλα μπλα μπλιαχ μπλομ