Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2009

οποιος εχει τη μυγα να την φερει πισω. μικη.

ειχα μεινει , απλα στην αναληψη ευθυνης για την επιθεση στο σπιτι του ανδρουλακη, χτες ομως ειδα δημοσιευμενη την απαντηση του μικη θεωδορακη, στους πυρηνες της φωτιας, με αυτη του την επιστολη , ο πρωτος ελληνας που εκανε την λογοδιαρροια πηγη εισοδηματος ο μικης θεωδορακης, αποδεικνυει για ακομη μια φορα τι μεγαλος παπαρας ειναι.

η προκυρηξη των τεροριστων, αναφερει οτι ο ανδρουλακης και αλλες επιφανεις προσωπικοτητες περασαν την αντιδικτατορικη αυτοεξορια στο παρισι της καλοπερασης, και εξαργυρωσαν της ολιγοημερες διακοπες τους στα κρατητηρια της ασφαλειας με βουλευτικα και υπουργικα αξιωματα, θα επρεπε να ντρεπονται απεναντι στους χιλιαδες ανωνυμους αριστερους που χαθηκαν.ο μικης θ. λοιπον στην επιστολη του ειρωνευονταν την προκυρηξη σε τετοιο βαθμο που καποιος θα μπορουσε να πει οτι η συγκεκριμενη επιστολη ειναι ενα δειγμα κακου, παρα πολυ κακου και ανεπιτυχους χιουμορ. (την διαβαζεις με κλικ πανω στα λινκ)

απο οτι εμαθα ο αλλος μεγας σοουμαν και τηλεοπτικος μας επαναστατης, λακης λαζοπουλος με δακρυβρεχτο προσωπο, διαβασε την επιστολη ανοιχτα στον αερα, και μετα το κοινο της εκπομπης του ξεσπασε σε χειροκροτηματα και επιφωνηματατου τυπου μπραβο μικη κτλ.



ε, λοιπον, οποιος εχει τη μυγα, μυγιαζεται. μικη.



α, και ο νοεμβρης ανηκει σε ολους μας, ο δεκεμβρης σε κανενα.