Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ελληνικος διπλος πικρος


Επιφανούς 1 ειναι η διευθυνση που μενει ο μικης θεωδoρακης
Ελλήνων Πατριωτών 1 κατοικει ο μιμης ανδρουλακης.

δεν ξερω αν ειναι σημειολογικα αληθες το συμπερασμα πως, οι "μεγαλοι ελληνες", καβατζωνουν και τις αντιστοιχες διευθυνσεις που τους αναλογουν σε σχεση με την προσφορα τους στο "εθνος". 'Η μηπως η στατιστικη, η πολεοδομια, οι σπιτονοικοκυρηδες και η ιστορια εχουν στησει ενα παιχνιδι εις βαρος μας?
αν κανεις ξερει και αλλες διευθυνσεις μη διστασετε να τις μοιραστειτε με ολους μας σε μορφη σχολιου παρακατω για να πικραθει και ο καθε γελασμενος.
παρολαυτα η διευθυνση κατοικιας μπορει να σημαινει εξισου τα ιδια με το ξυρισμενο μουστακι ενος τεως γλειφτη του ανδρεα παπανδρεου και νυν γλειφτη του καρατζαφυρερ. ο τυπος ειναι η χαρακτηριστικη εξισωση της φθινουσας πορειας ενος ανθρωπου που δουλευει με κερματα. και στα φρουτακια και στη πολιτικη. ειναι για γελια και για κλαμματα. αφου ομως τα κλαμματα τα φυλαμε για αυτους που θρηνουμε, μονο απειρα γελια μας προκαλει.
χθες το βραδι δεν μπορουσα να κοιμηθω απο τα γελια. τοσο που στο παραπανω βιντεο εκανα flag για hateful or abusive content. καντε και εσεις το ιδιο σε οσα video μιλανε στελεχη του λαος ή εχουν φασιστικο περιεχομενο. δεν ειναι ομορφο να ακουγονται τετοιες ασχημες αποψεις. ας τους κατεβασουμε, τουλαχιστον απο το youtube. ετσι, για να αναπαυθει η ψυχη του howard zinn.