Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

η μνημη κοκκαλα δεν εχει αλλα κοκκαλα τσακιζει.



πολύ αργοπορημένο πόστ, εκείνες τις ημέρες ξεκινούσα το μπλόγκ και δεν το ανέβασα. επειδή όμως μου αρέσει πολυ το αναδημοσιεύω. το κείμενο αυτό μοιράστηκε στη καλαμάτα στις 9 του μάη. για να μαθαίνουμε και να θυμόμαστε.απο τα : Αλάνια του Νέδοντα

καντε κλικ πανω στις εικονες για να δειτε αναλυτικα τη μπροσούρα

B-FEST



Αν ήμουν στην Αθήνα άυριο θα περνούσα πρώτα απο το νοσότρος και μετά θα πήγαινα,
το Σάββατο 16 Μαΐου 2009 στις 10:30μμ στο πάρτυ οικονομικής ενίσχυσης για το Festival της εφημερίδας Βαβυλωνίας (B-FEST) στον Λόφο του Στρέφη. Έκει θα παίξει το εξής σκηνικό με τους: Agnostic , Iraklis Mindphaser (Natural high), Looney (Digitalies rec), Tigran, Confo , Sotokkan (Sub + Dub) , Nagual aka Boing.V.Boing , Atomas, Dark Elf (Disco Valley/HSS)
τα παιδιά εχουν ρίξει πολύ δουλειά για το φέστ απότι ξέρω, ρίξτε κανένα φράγκο και για μένα! θα ακολούθησει ανάρτηση τις επόμενες μέρες, μόλις μιλήσω με ένα -δυο κολλητούς, αναλυτικότατη για όλο το φεστ.

Bloc Party - Ares (Villains Remix)



Tο συγκεκριμενο βιντεο μ'αρεσει πολυ, το ριμίξ περισσοτερο απο το οριτζιναλ και με την εικονα σε χάϊ ντεφινίσιον ειναι υπέροχο. θα μπορουσε να ειναι βιντεο αρτ (αν οι κριτικοι δεν τον θεωρουν), τραβηχτηκε μεσα σε δυο μερες στο λοντον, στο ολύμπια, αποκλειστικα με πλανα απο τα κινητα τηλεφωνα των θεατων. πολυ καλο το μαρκετινγκ των μπλοκ παρτυ.