Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Ενας μικρος κιτσος.

Ο λάκης ο λαζό, εχει γινει πια πολύ κουραστικός. Οκ, ο παππούς μου δεν συμφωνεί με αυτό και στήνεται να δει το Λαζόπουλο κάθε Τρίτη βράδυ. Δεν χαλάω χατίρι στο παππού μου που του κάνω και λίγο παρέα του καψερού, αλλά όσο περισσότερο κάθομαι και βλέπω τι λέει ο τύπος, τόσο περισσότερο συμπαθώ τον τζόρτζ παπαντρέους τζούνιορ. Και δεν θέλω.

Το έχει πάρει πολύ απάνω του ο τύπος. Και ξέρεις, Όσο πιο ψηλά καβαλάει κανείς το καλάμι, τόσο πιο πολύ κινδυνεύει να του χωθεί στον κώλο.

Η συνταγή του είναι καλή, έξυπνη, πιασάρικη αλλά με έχει κουράσει να βλέπω συνεχώς τους ίδιους 20-30 γραφικούς που λένε συνεχώς φλομπιές και είναι άξιοι της μοίρας τους να γίνονται θέμα από τον Λάκη τον εξυπνούλη. Είναι ευφυέστατος ο άτιμος, λέει πράματα που σε κάνουν να ξεκαρδίζεσαι και να νοιώθεις και σοφιστικέ. Δεν έχω πρόβλημα με τον Λαζόπουλο του βγάζω το καπέλο για ότι έχει κάνει τόσα χρόνια και μου τη σπάνε όσοι κομπλεξικοί τον κράζουν. Όπως αυτός εδώ. Του αξίζουν συγχαρητήρια. Δεν είναι τυχαίο ότι τον βλέπει τόσος κόσμος σας λέω. Το 60%-70% των τηλεθεατών του πράϊμ τάϊμ της βραδινής ζώνης της τρίτης . Σχεδόν όλη η Ελλάδα.

Το ίδιο ποσοστό δηλαδή που ψηφίζει τα δυο μεγάλα κόμματα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

σημασια δεν εχει η ντοπα, αλλα η συμμετοχη.