Τρίτη, 12 Μαΐου 2009

Αυριο εχουμε αργια!


Ναι, ας μη πάει κανείς να ψηφίσει. Πάτε για κανένα μπανάκι ρε αδέρφια έχει τόση ζέστη αυτές τις μέρες, και αν είναι λίγο κρύο το νερό μη ανησυχείτε τα πρώτα 3 λεπτά είναι δύσκολα., για κανένα πικ -νικ, να πετάξετε κανένα χαρταετό, πάτε καμία ποδηλατάδα, διαβάστε κανένα βιβλιαράκι, επισκεφθείτε κανένα μουσείο, αλλά μη πάτε στις σχολές. Παρακαλώ πολύ.

Οι εκλογές είναι ημέρα διακοπών. Γιατί έτσι μας αρέσει. Να κάνουμε εκλογές να γίνουν οι εκλογές, ημέρα διακοπών και επίσημα. Να την λέμε αυτή τη μέρα διακοπγές. διακοπYES! Σα την εκλογολολία του giorgakis..

Όσοι τώρα είναι πορωμένοι και θέλουν ντε και καλά να ψηφίσουν, προτείνω πριν πάνε να ψηφίσουν, να περάσουν από το πιο κοντινό ουζερί. ή μπαρ ή ρακάδικο ή τσιπουράδικο και το μεσημέρι να γίνουν τελείως τρομπλόν! Να γίνουν σκνίπα να μεθύσουν τα παιδία, να μεθύσουν τίγκα και μετά να πάνε να ψηφίσουν.

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον αν δούμε το αποτέλεσμα των εκλογών αν όλοι ψήφιζαν μεθυσμένοι. ή μαστουρωμένοι ή τριπαρισμένοι ή σπινταρισμένοι. Όχι μόνο στις φοιτητικές αλλά στις εθνικές εκλογές.

ΜΗ πάτε καθόλου λοιπόν, ή να πάτε εντελώς μεθυσμένοι, να μη μπορείτε να περπατήσετε, το μυαλό σας να μη θυμάται ότι ψηφίσατε, η εκλογές είναι κακό πράμα. ΠΟΛΥ κακό πράμα. Όλοι το παραδέχονται, ακόμα και αυτοί που συμμετέχουν και έχουν κάποια στοιχειώδη λογική.(ονόματα δεν λέμε.) . Οι εκλογές δεν έχουν κανένα απολύτως νόημα για όλους εμάς που που δεν γουστάρουμε κανένα πάνω από κεφάλι μας και που μας αρέσει να παίρνουμε αποφάσεις για την πάρτη μας, άμεσα και μόνοι μας.. Είναι χάσιμο χρόνου, έχουν χυθεί άπειρα μελάνια και για αυτό. Το μόνο που μπορεί να αλλάζει με τις εκλογές στις σχολές είναι το τίποτα. Δηλαδή το τίποτα.

Και αν πάτε τουλάχιστον ψηφίστε τίποτα με κόκκινο και όχι μπλε η πράσινο σας ικετέυω.

ΣΑΜΘΙΝΓΚ ΙΣ ΣΚΟΥΙΖΙΝΓΚ ΜΑΪ ΧΕΝΤ. gavin and martha cover, γλυκύτατοι!

2 σχόλια:

σημασια δεν εχει η ντοπα, αλλα η συμμετοχη.