Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου 2009

πως να ανοιξεις μια μπανανα

σχεδον ολοι ξερουμε οτι δεν προερχομαστε απο τον ανταμ και την ευα αλλα προερχομαστε απο τους χιμπατζηδες εχοντας τους πιθηκους προγονους και οτι οι γοριλλες ειναι θειοι μας (η θεια σου η μελαχρινη με τα τεραστια βυζια δεν ειναι ουτε ηταν πιθηκοειδες μην ανησυχεις), τελοςπαντων με τα οικογενειακα μας δεν τα πηγαινα ποτε καλα, τωρα το πρωι σηκωθηκα να φαω πρωϊνουλι και μαζι με αυτο βρηκα το εξτριμλι ιντερεστινγ παρακατω βιντεο. ειμαι σιγουρος οτι ολοι στα παιδια σας ετσι θα τους μαθετε να ανοιγουν τις μπανανες. επειδη καποτε το διαβασατε στο μπλογκ αυτο.

3 σχόλια:

  1. (τέρμα η πικρή γεύση απο το ανοιγμά με τα δόντια..!) άπο την ώρα που το είδα έχω ανοίξει (κ εχω φάει) σαν μαϊμού όσες μπανάνες βρήκα... ειναί εθιστικό.. θενκ γιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η μπανανα στα χερια ενος οικοδεσποτη με τρεις καλεσμενουσ μπορει να χωριστει και στη συνεχεια να χαριστει σε αυτουσ ως εξης: αφου καθαρισοθμε την μπανανα οπως ο προαναφερθησας χρησιμοποιουμε τον δεικτη(τεντωμενο) ως κατσαβιδη προσελκυουμε την μπανανα σεαυτον με την μυτη της και στριφογυρνουμε την μπανανα πανω στον δεικτη αναλολογα με την κατευ8υνση που μας βολευει.3 ισομερεισ πλευρες μπανανας ειναι το αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΑΛΑΚΑ ΜΑΡΓΑΡΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σημασια δεν εχει η ντοπα, αλλα η συμμετοχη.