Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

ΚΚ


γενικοτερα οι συνεντευξεις με συνεπαιρνουν. οχι αυτες που κανουν σε μενα. αυτες που διαβαζω ή παρακολουθω στη τιβι. αυτοι που δινουν την συνεντευξη. οπως η Κ. Κουνεβα αποψε το βραδι.

συγκλονιστικο.
καθε φορα που ακουγα τον ηχο απο τον αναπνευστηρα της , σταματαγε η δικια μου καρδια για να παρει ανασα.

αυτη η σχεδον μια ωρα αφιερωμενη σε αυτην, αποκαλυψε ποσο μεγαλη ψυχη και αγωνιστρια ειναι η Κ.Κ. δεν αποκαλυψε ομως κατι καινουργιο για την υποθεση. καποια ιδιαιτερη προσωπικη μαρτυρια. κατι, κατι που θα μας εκανε αυριο ολους να βγουμε παλι περισσοτεροι στο δρομο. κατι που αυριο θα εκανε ολους αυτους που νοιωθουν να βιαζονται στη δουλεια, να αντιμιλησουν στο γαμημενο αφεντικο τους και να του πουν πως μπορει να παει να πηδηξει απο το γκρεμο. κατι που ολοι θα κατεβουν στη πορεια της 17Ν και θα φωναζουν στη κουνεβα τοσο δυνατα που θα ακουει απο το δωματιο της στον ευαγγελισμο. σημερα που θα προβαλλονταν η εκπομπη για την Κ.Κ. της
εδωσαν ακουσα ενα καινουργιο σπιτι στα πετραλωνα. σαν αστειο μου ακουγεται.

εχω την αισθηση οτι η κουνεβα ειναι φοβισμενη. φοβισμενη οτι θα την φανε τελικα. δεν εχει αντιληφθει ποσο μεγαλο συμβολο ειναι.


συγκλονιστικη η εκπομπη παντα. το μονο κακο με αυτες τις εκπομπες ειναι οτι πρεπει να τις προβαλουν πρωϊ. να σου μενει στο κεφαλι. τωρα ολοι κυριακη βραδι κουρασμενοι απο τα φαγητα και τις κρεπαλες του σαββατοκυριακου ενω το 80% απο τους τηλεθεατες δουλευει το πρωϊ, τι να σου μεινει? μονο συμπονια και φοβος. ολοι ειδαν λιγο την βλακοταινια που εβαλε το μεγκα μετα τους πρωταγωνιστες και εκλεισαν τις τηλεορασεις τους. εκαναν και ενα ζαπινγκ και... αντε καλη βδομαδα παιδια.

α, και το δολοφονο του σεργιαννοπουλου τον βρηκαν αμεσως. της κουνεβας δεν θα τον βρουν ποτε. πως γινεται να συλληφθει η σιωπη μας αλλωστε.

5 σχόλια:

  1. και εδω ειναι ολη η συνεντευξη. http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artid=4544903

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ποιο κανάλι είχε τη συνέντευξη; τι ώρα; ελπίζω να τη δείξουν επανάληψη κάποια στιγμή. πολύ θέλω να τη δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στο μεγκα προβληθηκε, στην εκπομπη πρωταγωνιστες του σταυρου θεοδωρακη. μπορεις να μπεις εδω , www.protagon.gr αλλα αν ψαξεις σε κανενα τορρεντ σαϊτ θα την βρεις σιγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εχω την αισθηση οτι η κουνεβα ειναι φοβισμενη. φοβισμενη οτι θα την φανε τελικα. δεν εχει αντιληφθει ποσο μεγαλο συμβολο ειναι.

    Αυτή η φράση σου περιέχει αντίφαση. Αν γνώριζε πόσο μεγάλο σύμβολο είναι ίσως να φοβόταν. Αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι τόσο εξαιρετικά απλή και "σοφή" που δεν θεωρεί τον εαυτό της κάτι μεγάλο και υπό αυτή την έννοια δεν νομίζω ότι φοβάται κιόλας.
    Αλλά νομίζω ότι είναι δύσκολο να συλλάβουμε τη λογική της. Ισως ακριβώς επειδή είναι αρκετά σοφή και καθόλου φορμαρισμένη στα μέτρα που συνήθως ξέρουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ηταν - ειναι φοβισμενη. αυτο ειναι το μεγαλειο της, πως εινα απλη και σοφη, και οπως ειπες coolplatane δεν εχουμε συνηθησει τετοιους χαρακτηρες.
    δεν φοβαται για τις διαστασεις που εχει παρει το θεμα, φοβαται για την ζωη της. υπο αυτην την εννοια. ετσι δεν ειναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σημασια δεν εχει η ντοπα, αλλα η συμμετοχη.