Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου 2009

αλαφρος και λαϊτ τωρα

ναι ηθελα να το ξεφορτωθω, ηθελα να το ξεφορτωθω πολυ γιατι πιστευα οτι θα μου γαμουσε τη ψυχολογια ολο το βραδι.
ειχα μπει για ντουζ και ενω βρεχτηκα απο τη βροχα της ντουζιερας αποφασισα να διακοψω, αφου ημουν γυρισμενος με την πλατη, και δεν ειχα πολυβραχει στο στηθος και στη πουτσα. ετσι βγηκα απο τη ντουζιερα και καθησα στη χεστρα, σφηχτηκα για να βγει το κακο απο μεσα μου και ενοιωθα να εχω κοτοπουλιασει. ξερεις οταν σου σηκωνονται οι τριχες καγκελο και οι ποροι σου καβλωνουν και γινονται σα μικροσκοπικες ρωγες. και ναι ενοιωσα να βγαινει.

- γουοτ αρ γιου ντουϊν χαν, ακουστηκε απεξω, ανησυχησε η γλυκια μου γιατι το σαουερ μου ειχε διαρκεσει μονο 4 δευτερολεπτα πραγμα πολυ περιεργο ενω γενικοτερα διαρκει 4
δεκαλεπτα. σα αγωνας μπασκετ. τωρα η ερωτηση της ηταν μονο μαχη εντυπωσεων.


- αϊ χαβ ε κραπ χαν αποκριθηκα, νοιωθωντας οτι μολις εχασα και αυτη τη μαχη.


- οκ, ακουστηκε απο την απορημενη φωνουλα της, και με αφησε να συνεχισω.


ναι ειχε βγει. δηλαδη ειχαν βγει τρια γαμιδια και κατι ακομα με ταλαιπωρουσε εκει κατω. ΣΚΑΤΑ.

εκανα λιγο να κουνηθω λιγακι μπας και πεσει μα ενοιωσα να γλυστραω πανω στο πλαστικο καπακι, φοβηθηκα μη πεσω και κολλησα εκει. ειναι γραφτο να με ταλαιπωρησει αυτη η μαλακια νυχτιατικα γαμω τον αντιθεο μου σκεφτομουν και ενοιωθα να κρυωνω ολο και περισοτερο. εβαλε κρυο στην κρητη αυτες τις μερες. απεναντι μου ηταν το πλυντηριο μου και αριστερα ηταν ενα θερμαντικο σωμα. ποσο καλη δουλεια κανει αυτο το σωμα, δε φανταζεσαι αδερφε. καθε φορα που κανει ψωλοκρυο ζεσταινω το μπουρνουζι μου εκει και το φοραω ζεστο. και ποσο θα ηθελα τωρα να διαβαζω το αργυρης παρτ σεβεν εδω οπως περιμενω να χεσω καλα καλα. και η μαλακια με το μπανιο μου ειναι οτι δεν εχει επιδαπεδια θερμανση οπως ολο το υπολοιπο σπιτι και ετσι καθε φορα που μπαινω κρυωνουν οι πατουσες μου. σκατα. και ειναι πολυ μαλακές και τρυφερες. τι μαλάκες με καθολου μαλακές πατουσες ειναι αυτοι που το εφτιαξαν και γιατι δεν εβαλαν θερμανση και στο μπανιο του πατωματος. εχει πλακακια θα μου πεις. στα παπαρια μου εδω σε ολοκληρο φεγγαρι εχουμε παει. στα πλακακια θα κωλοσουμε? δεν ξερω τι θα κανω. θα βαλω μοκετα. το μπανιο μου ειναι τετραγωνο 2.5Χ2.5 θα παραγγειλω μια μοκετα αδιαβροχη και ενα τεταρτο σε σχημα τετραγωνου μεσα στο τετραγωνο θα το κοψω γιατι ειναι η ντουζιερα. κατι σα το ενα τεταρτο της παλιας ελληνικης σημαιας που ειχε μονο το σταυρο, το ενα τετραγωνακι, οχι σε μπλε, αλλα σε πρασινο. θα παραγγειλω κατι σα γρασιδι. οταν βρεχετε να μεγαλωνει. τα γρασιδια των ποδοσφαιρικων γηπεδων που ειναι μοκετα μεγαλωνουν πολυ ? οι λαμπες του μπανιου ειναι πολυ δυνατες, φωτοσυνθετει πολυ το γρασιδι? θα το κουρευω ρε.οποτε το καθαριζω το μπανιο θα του ριχνω και μια με τη ψιλη. σιγα. κουλ. γαμω.
καλα η αλλη πως μπορει να ειναι κολλημενη με εμπαϊερ οφ δε σαν? γκομενα ειναι θα μου πεις.
τσουπ επεσε και οτι ειχε απομεινει κολλημενο στο κωλοτρυπιδι μου. γκρος.
δεν θα σκουπιστω για πρωτη φορα στη ζωη μου, θα κανω μπιντε. ετσι εκανε ο σταυρος οταν δεν ειχε κωλοχαρτα. και εκει στου διαολου τη μανα μου εμενε επρεπε να περιμενει το πρωι και να περπατησε 2 χιλιομετρα να παει να παρει. κουνουπιδιανα. τι περιμενεις. και αν ηταν και σαββατοκυριακο? ΓΑΜΑ ΤΑ. μπαινω στο ντουζ.
σηκωνομαι, τα κοιταω απο κοντα γιατι εχω μυωπια και απο τα δυο μετρα δεν φαινονται ξεκαθαρα. και μου θυμιζουν λουκανικα χωριατικα. 2 ατοφια και 1 κομμενο στα δυο. α, ναι ρε μαλακα γιαννη χτες πηγαμε και φαγαμε λουκανικα χωριατικα.

1 σχόλιο:

  1. ε ναι το θυμηθηκα και το βρηκα. λιγο κασερι για ολους μας. 7 τυρια. http://7tyria.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

σημασια δεν εχει η ντοπα, αλλα η συμμετοχη.