Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

μανάρα μου.

ΠΩΠΩ μέρα της μητέρας σήμερα και στο μέγκα έχει αυτή τη ταινία με τη σαρλίζ θέρον που και καλα της απηγάγουν το κουτσούβελο της και βγαίνει από μέσα της η μανα τιγρη που θέλει να προστατέψει το σπλαχνο της από τους απαγωγείς, Την ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΗ.. .στη ταινία Ο Τζο και η Τσέριλ Χίκι είναι σπεσιαλίστες στο να αποσπούν χρήματα από πλούσιες οικογένειες, καταστρώνοντας άψογα «ενορχηστρωμένα» σχέδια, 'Ομως, αυτή τη φορά, απάγοντας την εξάχρονη κόρη των Τζένινγκς, έχουν διαλέξει λάθος λεία. Γιατί τα «θύματα» αρνούνται αυτόν τον ρόλο, αποφασίζοντας να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και να φέρουν πίσω την μικρή .

ΠΩΠΩ μολις τωρα ειδα μια σκηνη που η κυρία τζένιγκς, η σαρλίζ δηλαδή, βάζει ένα νυστέρι μέσα στη κωλοχαράδρα της, Α ρε πούστη τι ωραιο πλανο με το μαυρο βρακάκι της.. (εδώ που τα λέμε, ο κώλος κάθε γκόμενας είναι λίγο σα νυστέρι. Όταν τον βλέπεις ταράζεσαι και όταν τον ακουμπάς ανατριχιάζεις. ) Ποιον θα σφαξει άραγε? Την εχω δει ξανά τη ταινία δεν θυμάμαι τιιιιιιιιίποτες. Ούτε μια σκηνή.

Δεν της πάει πολύ να το παίζει μαμά η σαρλίζ νομίζω με τους κολλητούς μου, τη προτιμώ περισσότερο σε ταινίες όπως το μπάτλ ιν σιάτλ.


Μάνα δεν σε πήρα τηλέφωνο σήμερα σόρρυ.

ξέρω ότι, εσύ δεν πιστεύεις σε αυτές τις μαλακίες τύπου, παγκόσμια μέρα της μητέρας, παγκόσμια ημέρα λουλουδιών , παγκόσμια ημέρα χωρίς αυτοκίνητο κτλ.,

αν σε έπαιρνα όμως και σου έλεγα χρόνια πολλά, αν και θα έκανες πως δεν τρέχει τίποτα και είναι χαζομάρα αυτές οι μέρες θα είχες ένα χαμογελάκι τεράστιο πίσω από την άλλη άκρη της γραμμής. Αυτά αρέσουν στις γυναίκες. Και αν ξέρω ότι η μάνα μου είναι χαρούμενη εξαιτίας μου, ξέρω ότι το βλέπει και ο πατέρας μου, και μετά ξερω ότι ειμαστε μια χαρούμενη οικογένεια! (μακριά και αγαπημένοι )




μιστερ τι. τρίτ γιουρ μάδερ ράϊτ




ντανζιχ - μαδερ






εδώ ολόκληρος καζατζίδης τη μάνα του την είχε βασίλισα. τι λέμε τώρα. τα πάντα όλα.